Fotografering

Vi erbjuder alla typer av professionella fotograferingstjänster, från koncept till slutprodukt. Vi strävar också efter att erbjuda det bästa i fotoredigering. Klar att bedriva vår verksamhet inom och utanför studion. Vi har också den nödvändiga kompetensen inom fotografering, bildbehandling och användningen av högkvalitativ fotografisk utrustning. Vårt första intresse är att skapa attraktiva, lyhörda och informerade bilder av tusen ord! Det professionella fotograferingsgruppen kommer att överträffa alla dina förväntningar och fantasier, och för att vi tror på fotografiens konst som ger stor skillnad, kommer ditt arbete och dina produkter eller tjänster att särskiljas genom att ta de bästa bilderna.
Våra tjänster inom fotografi:
Studiofotografering, utomhusfotografi, bröllop, dag- eller nattfotografi, eller konstgjord belysning.
samråd
Vi tillhandahåller samråd genom hela arbetet. Börjar med att välja kläder, verktyg och smink. För att säkerställa överenskommelse om idén om bilden.
Redigera bilder
Vårt främsta mål är att nå den idealiska bilden. Vi ändrar alla typer av bilder steg för steg. Från att ta bort oönskade element, för att lägga till en naturlig eller konstnärlig touch till bilden. Sedan kommer rollens färgjustering, kontrast eller ljusstyrka, etc …
Fotografdirektör:
Ideal fotografering kräver vissa förutsättningar och lämplig användning av färgbakgrunder, kläder och verktyg. Vi har ett brett utbud av verktyg som passar alla uppgifter.
Konstnärlig fotografi:
Har du äventyrsandan att göra ett annorlunda och roligt jobb? Om du svarade ja är konstnärlig fotografering ditt idealiska val. Med oss ​​kan du bli en del av ett konstverk som bara är begränsat av fantasi!